Equipe Adviseurs ontvangt certificaat BRL 5023 én BRL 5024

Equipe Adviseurs heeft in 2019 de certificaten ontvangen voor het uitvoeren van trillingsmetingen en voor bouwkundige vooropnamen. Op deze manier kunnen wij nog meer kwaliteit leveren op het gebied van bovenstaande onderwerpen.

De certificering voor het meten van trillingen en het uitvoeren van bouwkundige opnamen wordt vastgelegd met het KOMO procescertificaat, uitgevoerd door SKG-IKOB. Met dit certificaat is Equipe Adviseurs één van de weinigen bedrijven in Nederland die zowel het BRL 5023 procescertificaat als BRL 5024 procescertificaat bezit.

Het KOMO procescertificaat is een verklaring dat de kwaliteit van een bouwdeel of installatie in overeenstemming is met de productprestaties zoals vastgelegd in de verklaring. Ook het proces komt overeen met de specificaties die zijn vastgelegd in de verklaring.

Het ontvangen van dit procescertificaat betekent dat Equipe Adviseurs de kwaliteit in huis heeft om trillingsmetingen uit te voeren en bouwkundige opnamen te kunnen doen. Ons advies is daarmee door een officiële partij getoetst en gekeurd. Voor opdrachtgevers betekent dit zekerheid en kwalitatief goed en betrouwbaar advies.

Wilt u meer weten over de certificaten BRL 5023 en BRL 5024 of wilt u een trillingsmeting of een bouwkundige opname uit laten voeren? Neem dan contact op met Erik van Herk!

Philip de Vries

Adviseur

Over Equipe Adviseurs​​

Wij zijn Equipe Adviseurs, voorheen BK bouw- & milieuadvies. Equipe Adviseurs ziet graag mooie, voltooide droomprojecten waarin er een gezond evenwicht is tussen mens en milieu. Met onze expertise op het gebied van Omgevingsmonitoring, Bouwfysica, Ecologie en Milieu & Ruimte bieden wij u een complete oplossing en advisering om een evenwichtig gebouwde omgeving te realiseren.

 Neem ook eens een kijkje op onze nieuwe website.

Contactgegevens

Bezoekadres Dordrecht
Daltonstraat 30D
Postbus 3064
3301 DB Dordrecht

Bezoekadres Velserbroek
Zadelmakerstraat 150
Postbus 264
1991 JE Velserbroek