Bouwkundige opname bouwproject

Deformatiemeting

Bouwwerken als bedrijfspanden, bruggen en parkeergarages zien er vaak stabiel uit, maar het bouwwerk kan fragieler zijn dan gedacht. Activiteiten in de omgeving, zoals bouw- en sloopactiviteiten en weerinvloeden als temperatuur en regenval kunnen het bouwwerk verzwakken of vervormen. Met een deformatiemeting kunnen veranderingen aan het gebouw in kaart gebracht worden.


Met een vooropname of nulmeting wordt de huidige staat van het gebouw opgenomen. Gedurende het project is het mogelijk herhalingsmetingen uit te laten voeren. Na afloop van het project wordt de na-opname gedaan. De gegevens vergelijken wij met elkaar, zodat wij kunnen zien of er sprake is van een verzakking of een verplaatsing van het bouwwerk. De resultaten presenteren wij u in een duidelijk leesbare rapportage. Als laatste geven wij advies over de eventuele vervolgstappen.

Om op tijd te kunnen handelen alvorens er schade ontstaat is een deformatiemeting handig. U kan deze door Equipe Adviseurs laten uitvoeren. Wij beschikken over de benodigde kennis en meetapparatuur om een deformatiemeting uit te voeren. Neem contact op met Erik van Herk!

Meer weten over een deformatiemeting?

Bel ons op

088 078 1100

Mail naar

contact@equipe-adviseurs.nl

Over Equipe Adviseurs​

Wij zijn Equipe Adviseurs, voorheen BK bouw- & milieuadvies. Equipe Adviseurs ziet graag mooie, voltooide droomprojecten waarin er een gezond evenwicht is tussen mens en milieu. Met onze expertise op het gebied van Omgevingsmonitoring, Bouwfysica, Ecologie en Milieu & Ruimte bieden wij u een complete oplossing en advisering om een evenwichtig gebouwde omgeving te realiseren.

 Neem ook eens een kijkje op onze nieuwe website.

Contactgegevens

Bezoekadres Dordrecht
Daltonstraat 30D
Postbus 3064
3301 DB Dordrecht

Bezoekadres Velserbroek
Zadelmakerstraat 150
Postbus 264
1991 JE Velserbroek