BK_kleurenbalk_10px
Bouwkundige opname bouwproject

Deformatiemeting

Bouwwerken als bedrijfspanden, bruggen en parkeergarages zien er vaak stabiel uit, maar het bouwwerk kan fragieler zijn dan gedacht. Activiteiten in de omgeving, zoals bouw- en sloopactiviteiten en weerinvloeden als temperatuur en regenval kunnen het bouwwerk verzwakken of vervormen. Met een deformatiemeting kunnen veranderingen aan het gebouw in kaart gebracht worden.


Met een vooropname of nulmeting wordt de huidige staat van het gebouw opgenomen. Gedurende het project is het mogelijk herhalingsmetingen uit te laten voeren. Na afloop van het project wordt de na-opname gedaan. De gegevens vergelijken wij met elkaar, zodat wij kunnen zien of er sprake is van een verzakking of een verplaatsing van het bouwwerk. De resultaten presenteren wij u in een duidelijk leesbare rapportage. Als laatste geven wij advies over de eventuele vervolgstappen.

Om op tijd te kunnen handelen alvorens er schade ontstaat is een deformatiemeting handig. U kan deze door BK bouw- & milieuadvies laten uitvoeren. Wij beschikken over de benodigde kennis en meetapparatuur om een deformatiemeting uit te voeren. Neem contact op met Erik van Herk!

Meer weten over een deformatiemeting?
Laat hieronder uw gegevens achter.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bij het verzenden van de ingevulde gegevens gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Erik van Herk adviseur omgevingsmonitoring

Erik van Herk

adviseur

BK_kleurenbalk_10px

Over BK bouw- & milieuadvies

BK bouw- & milieuadvies is een bouw- & milieuadviesbureau. Samen met BK ingenieurs, een allround ingenieursbureau waar meer dan 150 mensen werken, kunnen wij grootse projecten aan. Dit varieert van juridisch onderzoek en vergunningen tot technische onderzoeken op gebied van bouwfysica, milieu, geluid, bodem en asbest.

Contactgegevens

Bezoekadres Dordrecht
Daltonstraat 30D
Postbus 3064
3301 DB Dordrecht

Bezoekadres Velserbroek
Zadelmakerstraat 150
Postbus 264
1991 JE Velserbroek