BK_kleurenbalk_10px
Project omgevingsmonitoring Overhoeks Amsterdam

Omgevingsmanagement

Strategisch omgevingsmanagement is een breed begrip. Het is een vorm van beheersing van complexe projecten. Want hoe gaat u om met de verschillende belangen? Hoe zorgt u dat een multidisciplinair project soepel verloopt? Hoe laat u de partijen goed met elkaar samenwerken zodat er geen vertraging ontstaat en de onderlinge relaties goed blijven?  Allemaal vragen die bij omgevingsmanagement centraal staan

Integraal projectmanagement

Het is essentieel voor het succes van een project om rekening te houden met de omgeving. Weinig draagvlak en weinig vertrouwen zorgt ervoor dat de omgeving niet goed meewerkt, wat vertraging en imagoschade kost. Een goede relatie met stakeholders is daarom essentieel voor de soepele voortgang van het project. Er moet aandacht zijn voor elkaars wensen en eisen.

Bij BK bouw- & milieuadvies kunt u een omgevingsmanager inhuren. Wij verzorgen de detachering van een omgevingsmanager. Deze omgevingsmanager zorgt dat het  project soepel verloopt. Daarnaast kunnen wij u met betrekking tot omgevingsmanagement advies bieden. Neem contact op met Ronald van den Bout voor meer informatie!

 

Meer weten over omgevingsmanagement?
Laat hieronder uw gegevens achter.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bij het verzenden van de ingevulde gegevens gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Ronald van den Bout adviseur omgevingsmonitoring

Ronald van den Bout

adviseur

BK_kleurenbalk_10px
Over BK bouw- & milieuadvies

BK bouw- & milieuadvies is een bouw- & milieuadviesbureau. Samen met BK ingenieurs, een allround ingenieursbureau waar meer dan 150 mensen werken, kunnen wij grootse projecten aan. Dit varieert van juridisch onderzoek en vergunningen tot technische onderzoeken op gebied van bouwfysica, milieu, geluid, bodem en asbest.

Contactgegevens

Bezoekadres Dordrecht
Daltonstraat 30D
Postbus 3064
3301 DB Dordrecht

Bezoekadres Velserbroek
Zadelmakerstraat 150
Postbus 264
1991 JE Velserbroek