Project omgevingsmonitoring Overhoeks Amsterdam

Omgevingsmanagement

Strategisch omgevingsmanagement is een breed begrip. Het is een vorm van beheersing van complexe projecten. Want hoe gaat u om met de verschillende belangen? Hoe zorgt u dat een multidisciplinair project soepel verloopt? Hoe laat u de partijen goed met elkaar samenwerken zodat er geen vertraging ontstaat en de onderlinge relaties goed blijven?  Allemaal vragen die bij omgevingsmanagement centraal staan

Integraal projectmanagement

Het is essentieel voor het succes van een project om rekening te houden met de omgeving. Weinig draagvlak en weinig vertrouwen zorgt ervoor dat de omgeving niet goed meewerkt, wat vertraging en imagoschade kost. Een goede relatie met stakeholders is daarom essentieel voor de soepele voortgang van het project. Er moet aandacht zijn voor elkaars wensen en eisen.

Bij Equipe Adviseurs kunt u een omgevingsmanager inhuren. Wij verzorgen de detachering van een omgevingsmanager. Deze omgevingsmanager zorgt dat het  project soepel verloopt. Daarnaast kunnen wij u met betrekking tot omgevingsmanagement advies bieden. Neem contact op met Erik van Herk voor meer informatie!

 

Over Equipe Adviseurs​

Wij zijn Equipe Adviseurs, voorheen BK bouw- & milieuadvies. Equipe Adviseurs ziet graag mooie, voltooide droomprojecten waarin er een gezond evenwicht is tussen mens en milieu. Met onze expertise op het gebied van Omgevingsmonitoring, Bouwfysica, Ecologie en Milieu & Ruimte bieden wij u een complete oplossing en advisering om een evenwichtig gebouwde omgeving te realiseren.

 Neem ook eens een kijkje op onze nieuwe website.

Contactgegevens

Bezoekadres Dordrecht
Daltonstraat 30D
Postbus 3064
3301 DB Dordrecht

Bezoekadres Velserbroek
Zadelmakerstraat 150
Postbus 264
1991 JE Velserbroek