BK_kleurenbalk_10px
Over Omgevingsmontoring

Over ons

​Wij zijn BK bouw- & milieuadvies, actief op het technische en juridische speelveld van milieu, ruimte en bouw(fysica). Wij onderscheiden ons door juridische, technische en praktische kennis te combineren. Wij adviseren en ondersteunen bedrijven en overheden bij het realiseren van plannen. Wij beschikken daartoe over een breed palet aan specialismen.

 

Als landelijk werkend adviesbureau maken wij deel uit van BK ingenieurs, een allround ingenieursbureau waar meer dan 200 mensen werken. Samen kunnen wij grootse projecten aan, variërend van bouw- en woonrijp maken tot en met alle vergunning trajecten en bijbehorende onderzoeken.

Onze medewerkers hebben passie voor hun vak en werken graag met u samen om een duurzaam resultaat te behalen met oog voor rendement. Omdat we een klein bureau zijn, kunnen we snel schakelen en is er sprake van korte communicatielijnen.

 

 

Over BK bouw- & milieuadvies team

Uw adviseurs voor omgevingsmonitoring

Niels Blokland

directeur

Klaas Romijn

adviseur

Erik van Herk

adviseur

Ronald van den Bout

adviseur

Niels Blokland directeur en adviseur omgevingsmonitoring

Niels Blokland

directeur

Klaas Romijn adviseur omgevingsmonitoring

Klaas Romijn

adviseur

Ronald van den Bout adviseur omgevingsmonitoring

Ronald van den Bout

adviseur

BK_kleurenbalk_10px

Over BK bouw- & milieuadvies

BK bouw- & milieuadvies is een bouw- & milieuadviesbureau. Samen met BK ingenieurs, een allround ingenieursbureau waar meer dan 150 mensen werken, kunnen wij grootse projecten aan. Dit varieert van juridisch onderzoek en vergunningen tot technische onderzoeken op gebied van bouwfysica, milieu, geluid, bodem en asbest.

Contactgegevens

Bezoekadres Dordrecht
Daltonstraat 30D
Postbus 3064
3301 DB Dordrecht

Bezoekadres Velserbroek
Zadelmakerstraat 150
Postbus 264
1991 JE Velserbroek