BK_kleurenbalk_10px
geluidsoverlast door de snelweg

Projecten

Omgevingsmonitoring N213 Van Gelder

Project N213 - Omgevingsmonitoring voor VOBI en Van Gelder

Na een goede voorbereiding is de combinatie VoGel gestart met de reconstructie van een deel van de N213. BK bouw- & milieuadvies verzorgt gedurende 40 weken de omgevingsmonitoring op basis van een risicoanalyse, waaronder bouwkundige vooropnames, geluidmeting en trillingsmeting en deformatiemetingen vallen. Bekijk hier het artikel!

BK ontvangt BRL certifcaat 5023 BRL 5024 certifcaat

BK bouw- & milieuadvies ontvangt BRL-certificaten

In april 2019 heeft BK bouw- & milieuadvies de certificeringen BRL 5023 en BRL 5024 ontvangen. Met deze certificeringen wordt de kwaliteit van advies op gebied van trillingsmetingen en voor bouwkundige opnamen gewaarborgd. Bekijk hier het artikel!

 

Doe maar duurzaam RTL

Duurzaamheid in de bouw | Doe Maar Duurzaam RTL

Op 14 oktober heeft Doe Maar Duurzaam, een programma van RTL 7, een item gemaakt voor BK bouw- & milieuadvies. In dit item is Niels Blokland geïnterviewd over duurzaamheid in de bouw. Bekijk de video hier!

Cooltoren bouwkundige opname project

Bouwkundige opname CoolToren

BK bouw- & milieuadvies voert bouwkundige opnames uit voor sloop- en bouwproject ‘CoolToren’ in Rotterdam. Voor dit project nemen wij van zo’n honderd woningen de bouwkundige staat op van zowel het interieur als het exterieur. Voor het vastleggen van deze opnames in een fotorapportage ontwikkelden wij een vernieuwende applicatie. Bekijk hier het artikel!

Onderzoek-geluidwering-gevels-Havengebied-Amsterdam

Onderzoek geluidwering gevels

Door de uitbreidingen van een aantal industrieterreinen in het Havengebied van Amsterdam neemt de geluidbelasting op de omgeving toe. Tijdens de bestemmingsplanprocedure kreeg BK bouw- & milieuadvies de opdracht om uit te zoeken in welke mate dit het geval is voor de aanwezige woningen.

BK_kleurenbalk_10px

Over BK bouw- & milieuadvies

BK bouw- & milieuadvies is een bouw- & milieuadviesbureau. Samen met BK ingenieurs, een allround ingenieursbureau waar meer dan 150 mensen werken, kunnen wij grootse projecten aan. Dit varieert van juridisch onderzoek en vergunningen tot technische onderzoeken op gebied van bouwfysica, milieu, geluid, bodem en asbest.

Contactgegevens

Bezoekadres Dordrecht
Daltonstraat 30D
Postbus 3064
3301 DB Dordrecht

Bezoekadres IJmuiden
Dokweg 17a
Postbus 264
1970 AG IJmuiden

Sluit Menu